Színes műanyag nyílászárók

Az ablakok színe-java

színes műanyag nyílászárók ajtó ablak

Aluskin, alumínium héj, alumínium borítás, alupattintó:
Az aluskin technológia egyedülálló megoldást kínál, amely az alumínium takaróhéjak segítségével kínál különleges esztétikai megjelenést a műanyag ablakoknak és ajtóknak. Ez a design lehetővé teszi, hogy a nyílászárók megjelenése tökéletesen illeszkedjen az épület külső és belső dizájnjához. Az alumínium takaróhéjat tetszőleges RAL színre porfestjük, így könnyen megtalálható az a szín, ami harmonizál a környezettel vagy kiemeli az épület karakterisztikáit. Az aluskin-dizájn nem csak esztétikailag előnyös, hanem növeli a nyílászárók időtállóságát és ellenállóságát az időjárási hatásokkal szemben.

Színezett:
A műanyag nyílászárók anyagában színes vagy festett kialakítása lehetőséget biztosít arra, hogy az ablakok és ajtók stílusa teljes mértékben az Ön ízlését tükrözze. Termékeink széles körű dekorpalettája révén többféle mintázat és szín közül választhat. Ezek a dekoratív megoldások kiválóan alkalmasak arra, hogy egyedi és személyre szabott megjelenést kölcsönözzenek az épületnek, miközben a műanyag profilok előnyeit, mint például az alacsony karbantartási igényt és a jó hőszigetelési tulajdonságokat megőrzik. Választhatók csak kívül, csak belül, vagy mindkét oldalán színes profilok is. Sőt ha a gyári színek között nem talál kedvére valót, vállaljuk nyílászárói teljesen egyedi színekre festését is. – Ez nem jön le róla? Kérdezik tőlünk gyakran. Nem! Ahogy az autók műanyag lökhárítójáról sem, hasonlóan a műanyag ablakról sem jön le a festés, ha megfelelően van elkészítve.

Fóliázott:
A pvc profilra kasírozott fóliák használata egy másik népszerű módja a műanyag nyílászárók színének és textúrájának megváltoztatásának. Ezek a magas minőségű fóliák széles szín- és mintaválasztékot kínálnak, beleértve a faerezetet utánzó mintákat is, amelyek melegséget és természetes hangulatot csempésznek otthonába. A Renolit fóliák ellenállnak a napfénynek, a hőmérséklet-ingadozásnak és az időjárási hatásoknak, így hosszú távon is megőrzik színüket és struktúrájukat. A Renolit fólia kasírozása egy olyan folyamat, ahol a fóliát – amely különféle színekben és textúrákban kapható – a műanyagra laminálják. Ez a technika lehetővé teszi a felületek megjelenésének és tulajdonságainak javítását, így azok időjárásállóbbá, ellenállóbbá és esztétikailag vonzóbbá válnak. Minden márka esetén színmintából választható, hogy milyen gyári fóliázással rendelhető, ebben az esetben a szálanyag már fóliázva érkezik ablakgyárunkba. Amennyiben a gyári színmintában nem talál megfelelőt, nálunk lehetőség van számos extra fólia közül választani, amit egy erre specializálódott fóliázó üzemben készítenek el számunkra.

 

Aluplast aluskin:

Gealan acrycolor:

Karcolás vs. a Gealan által alkalmazott acrycolor bevonat:

Gealan Realwood fóliák:

Küldetésünk

Küldetésünk a meleg, kényelmes otthonok kivitelezése, kizárni a zajt, a hideget, a rovarokat, a betolakodókat.

Ablak Birodalom Kft. © – Adatvédelmi tájékoztató