Gealan cég története

Gealan alapítva 1987

Gealan - Utazás a Minőség Világában

Az ablakok és ajtók olyan alapvető elemei otthonunknak, melyek kényelmet, energiatakarékosságot és esztétikát is hoznak magukkal. Az egyik vezető márka, amely ezen elveket magas minőségben és innovációval ötvözi, a Gealan. Ismerjük meg közelebbről ezt a neves nyílászárógyártót és annak lenyűgöző történetét.

# A Márka Rövid Története

A Gealan márkanév a minőség és megbízhatóság szinonimája az ablak- és ajtógyártás terén. A cég története a 20. század elejéig nyúlik vissza. Eredetileg német vállalatként alakult meg, és az elmúlt évtizedek során lett egy globális jelenlétű cég. A vállalat egyik legfontosabb vonása, hogy mindig képes alkalmazkodni az új technológiákhoz és az építési szektor változó igényeihez.

# Az Első Lépések és Innováció

A vállalat eredetileg műanyagprofilok gyártásával kezdte, ami aztán hosszú évek alatt fokozatosan fejlődött és bővült. Az 1970-es években már a műanyag nyílászárók irányába indultak el, és hamarosan profiljaikat világszerte elismerték a kiváló minőség és innovatív technológiák miatt.

Az 1980-as években a vállalat már a műanyag nyílászárók tervezésére és gyártására specializálódott. Ennek köszönhetően olyan termékek készültek, amelyek kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezáltal a Gealan elhelyezte magát az energiatakarékosság és fenntartható építészet élén. A cég alapítása és a márkanév hivatalos használata 1987-re tehető, amikor a Perler Profile GmbH megalapította a Gealan Fenster-Systeme GmbH-t. Tehát a Gealan márka hivatalosan 1987-ben jött létre.

# Nemzetközi Bővülés és Jelenlét

A cég nem elégedett meg a helyi sikereivel, és az 1990-es években elkezdte nemzetközi terjeszkedését. Megnyitottak gyártóüzemeket más európai országokban és az Egyesült Államokban is. Ennek eredményeként a Gealan egy globálisan elismert márkává vált.

# Innováció és Környezetvédelem

A Gealan mindig a technológiai fejlődés élén járt. Számos innovációt vezettek be az évek során, beleértve a két vagy háromkamrás ablakprofilokat, amelyek kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Emellett a Gealan elkötelezett a környezetvédelem iránt, és folyamatosan fejleszti környezetbarát technológiáit.

# Globális Jelenlét és Konkurencia

A vállalat ma már több mint 30 országban van jelen világszerte, és termékeiket széles körben értékesítik. Versenyképesek az európai PVC profilgyártók vezetőivel, mint például a Deceuninck, Schüco, Veka, Rehau, Aluplast, Salamander és mások.

A Gealan egyértelműen az innováció és minőség élvonalában áll, és az építőiparban elismert választássá vált. Termékeik magas minőségűek, tartósak és energiatakarékosak. Ráadásul a cég az építés terén fenntartható megoldásokat is kínál, hozzájárulva ezzel a zöld építkezési kihívások kezeléséhez.

# Végszó

A Gealan története lenyűgöző példa arra, hogy hogyan válhat egy kis vállalatból globális szereplő a minőség és innováció terén. A Gealan márkanév garancia a megbízhatóságra és a kiválóságra az ablak- és ajtógyártás terén, és továbbra is élénkítő erőként hat az építési iparban.

A Gealan arra ösztönöz, hogy ne elégedjünk meg azzal, ami már megvalósult, és folyamatosan kutassuk az új lehetőségeket és technológiákat. Ezáltal hozzájárulhatunk a fenntartható és energiatakarékos építkezés világához. A Gealan tehát nem csupán egy ablak- és ajtógyártó vállalat, hanem egy olyan cég, amely az építkezés jövőjét ala

 
 
 

Küldetésünk

Küldetésünk a meleg, kényelmes otthonok kivitelezése, kizárni a zajt, a hideget, a rovarokat, a betolakodókat.

Ablak Birodalom Kft. © – Adatvédelmi tájékoztató