Szekcionált Garázskapu

Az Ön Modern Otthonához Ideális Megoldás

A szekcionált garázskapu a tökéletes választás új építésű családi házakhoz, vagy meglévő ingatlanok felújításához. Magas szintű műszaki tulajdonságokkal, biztonsággal, kényelemmel és esztétikával rendelkezik, miközben egyedi igényeket is kielégít.

Kiemelkedő Teljesítmény:

Rendkívül tartós, megbízható és könnyen telepíthető. Kivételes minősége garantálja, hogy hosszú ideig szolgálja Önt.

Tárolásbarát Design:

Függőlegesen mozog, így nem vesz el felesleges helyet a garázs előtt vagy mögött. A teljes nyílás kihasználható, így még a legnagyobb járművek is kényelmesen elférnek.

Teljeskörű Biztonság:

A garázskapu aktív és passzív védelemmel rendelkezik, beleértve az ugrókodós távirányítót, a fotocellás védelmet és a beállítható nyomatékérzékenységű garázskapu motorokat.

Betörés elleni Védelem:

Kézi vagy motoros működtetés esetén is biztosítja a megfelelő betörés elleni védelmet.

Kiváló Hőszigetelés:

A kapu paneljeinek kiváló hőszigetelési képessége van, így hozzájárul a helyiség energiatakarékosságához.

Széles Színválaszték:

Garázsajtóinkhoz széles színválaszték áll rendelkezésre, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön otthonához.

Rugalmas Kialakítás:

A kaput felépítő panelekhez különböző ablakok, szellőzőrácsok és kisállat átjárók is hozzáadhatók az Ön igényeinek megfelelően.

Időtálló Konstrukció:

Rendkívül stabil és időtálló, az anyagvastagság garantálja a hosszú élettartamot.

Automatizálás és Kényelem:

Automatizált működtetés esetén könnyű és kényelmes használatot kínál távirányítóval.

Easy szekcionált garázskapu panelek

Szekcionált garázskapu panelek

Szekcionált garázskapu egyedi renolit dekorfóliás panelek

Szekcionált Ipari Garázskapu

Modern, Biztonságos és Kényelmes Megoldások

Fedezze fel az ipari garázskapuk sokoldalú kínálatát új építésű raktárcsarnokokhoz és meglévő csarnokok felújításához. Válassza az ipari kapuk legmagasabb minőségét, ami garantálja a műszaki teljesítményt, a biztonságot, a kényelmet és az esztétikát.

Egyedi Megoldások:

Kapuink kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, emellett tartósságuk és könnyű beépíthetőségük révén megkönnyítik a raktárcsarnokok kezelését.

Tervezéstől a Telepítésig:

Kollegáink a tervezéstől kezdve segítenek Önnek a legmegfelelőbb garázsajtó kiválasztásában. A felhasználásnak megfelelő hajtómű és kiegészítők kiválasztásával biztosítjuk, hogy a kapu tökéletesen szolgálja az Ön igényeit.

Teljes Körű Biztonság:

Az általunk forgalmazott ipari kapuk aktív és passzív védelmet kínálnak, beleértve a fotocellás védelmet, az élvédelmet és az ugrókódos távirányítót. Az opcionális kiegészítőkkel tovább növelheti a kapu biztonságát.

Hőszigetelés és Energiatakarékosság:

Termékeink kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, hozzájárulva az energiahatékonysághoz. Alacsony hőátbocsátási tényezővel bírnak, ez az érték a panelra vetítve 0.58 W/m2K, ami a beépített kapu teljes egészére nézve nem haladja meg az 1,2 W/m2K értéket. A kiváló értékeket, a víz- és légzárást többek között a falsík mentén körbefutó gumiprofil-tömítés és a kapu alján elhelyezett kétnyelves, kamrás gumitömítés garantálja.

Rugalmas Kialakítás:

Az ipari kapu panelek széles színválasztékban elérhetőek, és rendelhetők különböző ablakozással vagy szellőzőráccsal is.

Stabil és Időtálló:

A nyílászárók vasalatai kivételesen stabilak és időtállók. Az anyagvastagság biztosítja a hosszú élettartamot.

Automatizálás és Kényelem:

Az ipari kapuk automatizálhatók, így könnyen működtethetők távirányítóval.

Szekcionált Ipari Garázskapu Panelek

Mellékajtó

Szekcionált ipari garázskapu + mellékajtó

Praktikus Kiegészítő Mellékajtók Garázskapukhoz és Ipari Kapukhoz

Szekcionált garázskapu vagy ipari kapu rendelésekor érdemes fontolóra venni egy kiegészítő mellékajtó beszerzését. A mellékajtók rendkívül praktikusak, mivel lehetővé teszik, hogy gyorsan hozzáférjen a raktárakhoz, kerti szerszámokhoz vagy kerékpárokhoz anélkül, hogy a főkaput kellene felnyitnia, ezzel időt és energiát spórolva.

Mellékajtóink egy szárnyas kivitelben érhetők el, és ugyanazzal a panellel készülnek, ami biztosítja az esztétikus homlokzati megjelenést.

Mellékajtóink egy szárnyas kivitelben készülnek, az ajtó maximális mérete 1200 x 2250 mm (tok külméretek). Az ajtószárny eloxált alumínium keretben van rögzítve, a tok pedig acélkeretből és alumínium burkolatból áll. Igény esetén a küszöb nélküli mellékajtók is rendelhetők az egyedi igényeknek megfelelően.

Opcionálisan rendelhető festett tokos kivitel, amelyet kifejezetten dekorfóliás vagy festett betétpanelekhez ajánlunk.

A mellékajtó betétpaneljei széles panelválasztékunkból választhatók, és elérhetőek 48 féle dekorfóliázási lehetőség közül. Emellett egyedi RAL színekkel is rendelhetők, hogy tökéletesen illeszkedjenek az épület korábbi nyílászáróinak színéhez.

A panelbe különböző ablakfajták helyezhetők, például ovális vagy szögletes ablakok, valamint elhelyezhetők szellőzőrácsok is, hogy a mellékajtó megfeleljen az Ön speciális igényeinek.

Személybejárós Garázskapu

Szekcionált ipari garázskapu és személybejáró

Személybejáróval Ellátott Garázskapuk

A kínálatunkban elérhető garázskapuk és ipari kapuk rendelhetők integrált személybejáró kisajtóval is, amelyek gyakorlati megoldást nyújtanak személyek és kerékpárok átjárásához.

Az integrált személybejáró kisajtó használata időt és energiát takarít meg. Nem szükséges a teljes kaput felnyitni személyátjárás esetén, ráadásul télen a garázs vagy csarnok kevésbé hűvös.

A személybejáró kisajtók azonos panellel készülnek, így az esztétikus homlokzati megjelenést is biztosítják.

A személybejáró kisajtó kifelé nyílhat, jobbos vagy balos nyílási irányban, attól függően, hogy mi a legkényelmesebb használati mód. Alapvetően eloxált alumínium profilból készül, de igény szerint lehet azonos színű a kapuval. Motoros működés esetén beépített nyitásérzékelő gondoskodik a biztonságról.

Minden személybejáró kisajtó tartalmazza a csúszósínes hidraulikás ajtózárat, a zárszerkezetet, a Reed-relés nyitásérzékelőt és – ha motoros kaput rendel – a biztosításhoz szükséges spirálkábelt és kötődobozt is. SOMMER SprintEvo húzómotoros kapuhoz 3117-es tiltó kapcsolót külön lehet rendelni!

A személybejáró kisajtó elérhető normál (140 mm-es) vagy alacsony (30 mm-es) küszöbös kivitelben is. Az elkészítést maximum 5000 mm széles kapu esetén vállaljuk. Ha a kapu mérete meghaladja a 3500 mm-t, akkor merevítő bordát használunk. Általánosságban elmondható, hogy a kisajtó átjárási magassága 2500 mm magasságig terjed, ami a kapumagasság -150 mm.

Garázskapu vasalatok

Garázskapu Vasalatok: Stabilitás és Minőség

Cégünknél elérhető a lakossági és ipari garázskapu vasalatrendszerek széles választéka, ami kiváló választást kínál mindenféle speciális telepítési helyzetben az Ön számára.

Az FlexiForce garázskapu vasalatok anyagvastagsága kiemelkedő, 1,5 mm vastag anyagból készülnek, ezáltal biztosítva rendkívüli stabilitást és hosszú élettartamot.

RSC – ELSŐ RUGÓS lakossági garázskapu vasalatrendszer

A már bevált torziós rugórendszer tengelye az áthidalóra van erősítve. Az FF05NL8(E) vagy FF05NL12 kábeldob és az adott célra fejlesztett 656S rugótörésvédő segítségével olyan megoldás hozható létre, ahol a belmagasság kevésbé kritikus, ha megvan legalább 190 mm. A bevált konstrukció kiegyensúlyozó rendszere az áthidalóhoz van rögzítve. Max. 6000 x 3000 mm (szélesség x magasság) méretű és 225 kg (ITTR<165 kg) tömegű kapukhoz használható.

RSC – HÁTSÓ RUGÓS lakossági garázskapu vasalatrendszer
 
Az összes kapumérethez, ahol korlátozott a belmagasság. A felújítási projekteknél például a hátsó rugós RSC ideális megoldás lehet. A hátsó összekötőprofilra erősített torziós rugós tengely egyszerűen felszerelhető, és a belmagasságból elvett 75 mm (kézi működtetés) vagy 115 mm (gépi működtetés) még nem okoz gondot. Az emelőkábelt megvezető csigarendszer része a konfigurációnak. Max. 6000 x 3000 mm (szélesség x magasság) méretű és 225 kg (ITTR<165 kg) tömegű kapukhoz használható. 40 és 60 mm vastagságú panelekből készült kapuszárnyakhoz is használható.
 
 
 

RSC-T 2.0 lakossági húzórugós garázskapu vasalatrendszer:

A húzórugós rendszerek széles körben elfogadottá és népszerűvé váltak. Az előnyei egyértelműek: könnyebb beszerelni, kevesebb alkatrész szükséges, és akár 4500 x 2500 mm (szél x mag) méretű és 126 kg tömegű kapukhoz is használható. 40 és 60 mm vastagságú panelekből készült kapuszárnyakhoz is használható. A következő alkatrészek hozzáadásával az univerzális sínek használhatók húzórugós rendszerhez is. A kapunak megfelelő húzórugó megtalálása rugómátrixunk segítségével nem nehéz.