Rólunk

Segítőkész csapatunk lehetetlent nem ismerve szolgálja ügyfeleit  több évtizedes tapasztalattal.

 
Ablak Birodalom beépítés

Missziónk

Segítünk kint tartani – nyáron a meleget, télen a hideget, illetékteleneket, zavaró zajt, fürkész tekinteteket.

missziónk

Bővebb információk cégünkről

Az Ablak Birodalom székhelye Komló iparterületén, a Batthyány út. 2. alatt található.

Cégcsoportunkban mintegy 60 munkavállaló dolgozik, akiknek legfőbb feladata a viszonteladók, nagykereskedők, kiskereskedők, építési vállalkozók, cégek, intézmények, lakossági vásárlók kiszolgálása, a termékek kiszállítása és beszerelése.

Az általunk gyártott, forgalmazott termékek között megtalálhatók különböző típusú alumínium, fa és műanyag nyílászárók, bejárati ajtók, beltéri ajtók, ablakok, garázskapuk, árnyékolástechnikai termékek, függönyök, napellenzők, naphálók, napvitorlák, pergolák, redőnyök, reluxák, roletták, sávrolók, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, zsaluziák, klímák, nyílászáró és árnyékoló mozgató motorok és kiegészítőik.

Ismerj meg minket egy másik oldalunkról is…nézz körül facebook oldalunkon is.
 
telephely ablak birodalom

Mi a következő lépés, hogyan kezdjünk neki?

Két opciót is felkínálunk!

Online-ajanlatkeres.jpg

Árajánlatkérés

Ha úgy érzed minden fontos technikai, és kivitelezési információ a birtokodban van, akkor kérj árajánlatot a megoldandó feladat elvégzésére.

Konzultalni-szeretnek.jpg

Konzultációt szeretnék

Ha nem vagy még mindenben teljesen biztos, egyeztessünk egy konzultációt, ahol pontosítjuk a kivitelezési feladat pontos részleteit, technikai információit.

Üdvözöljük Önt a Nyílászáró és Árnyékolástechnika Világában!

Csapatunk

elkötelezett abban, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb minőségű nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek széles skáláját kínálja. Az Ön elégedettsége a mi elsődleges célunk. Az elmúlt évtizedekben több ezer elégedett ügyfél választott minket, és ajánlott tovább családtagjainak, barátainak, ismerőseinek. Számunkra ez a legjobb elismerés.

Ingyenes szaktanácsadás és felmérés.

Mint tapasztalt szakemberek, kiemelten fontosnak tartjuk vevőink igényeinek megértését és a legjobb termékek kiválasztásában való segítségnyújtást. Ezért lehetőség szerint személyesen látogatunk el Önhöz és végezzük el a helyszíni felmérést, mindezt teljesen ingyenesen.

 

Minőség az első helyen

Nálunk nem az mennyiség a legfontosabb, hanem a minőség. Cégünk csak azokat a projekteket vállalja el, amelyekhez teljes mértékben hozzá tudunk járulni a megbeszéltek szerint. Tudjuk, hogy csak a kiváló minőségű munka vezethet elégedett ügyfelekhez.

Teljes körű tájékoztatás

Az Ön megelégedettsége érdekében fontosnak tartjuk, hogy részletes tájékoztatást nyújtsunk Önnek. A nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek közötti választás sokszor nem könnyű, és mi ebben szeretnénk segíteni. Tudni szeretné, melyik termék miben különbözik a többitől, és milyen előnyökkel jár az Ön számára?

Elérhetőek vagyunk telefonon, emailen, személyesen, sőt még árban is 🙂

Az Ön kényelmének érdekében bármikor felveheti velünk a kapcsolatot kérdéseivel és kéréseivel. E-mailen és telefonon is folyamatosan az Ön rendelkezésére állunk. Árajánlatainkat néhány napos határidővel készítjük el. Figyelünk arra, hogy a munkákat olyan időpontban végezzük, mely megfelel Önnek.

 

Korrekt árazás

Az árakat minden esetben egyedi árajánlat alapján határozzuk meg. A pontos árajánlatot csak a helyszíni felmérés és a további befolyásoló tényezők ismeretében tudjuk elkészíteni. (Természetesen előzetes árkalkulációt is végezünk, mely díjmentes.) Az átlátható és korrekt árazás nálunk alap.

 
Partnereink