Rólunk

Meg akartuk teremteni Magyarország legjobb, legügyfélbarátabb nyílászáróval foglalkozó csapatát, ami ügyfeleink visszajelzési alapján sikerült is.

Misszionk-Ablak-Birodalom.jpg

Missziónk

Küldetésünk a meleg, kényelmes otthonok kivitelezése, kizárni a zajt, a hideget, a rovarokat, a betolakodókat.

Bővebb információk cégünkről

Az Ablak Birodalom Kft. székhelye Komló iparterületén, a Batthyány u. 2. alatt található. Bemutatótermünk Komló, Városház tér 5. címen látogatható.

Cégcsoportunkban mintegy 70 alkalmazott dolgozik, akiknek legfőbb feladata a viszonteladók, nagykereskedők, kiskereskedők, építési vállalkozók, cégek, intézmények, lakossági vásárlók kiszolgálása, a termékek kiszállítása és beszerelése.

Termékeink között megtalálhatók különböző típusú alumínium, fa és műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok, garázskapuk, és árnyékolástechnikai termékek, napellenzők, redőnyök, reluxák, roletták, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, zsaluziák, Somfy és Smart Home motorok és kiegészítők.

Cegunkrol-Ablak-Birodalom.jpg

Mi a következő lépés, hogyan kezdjünk neki?

Két opciót is felkínálunk!

Online-ajanlatkeres.jpg

Árajánlatkérés

Ha úgy érzed minden fontos technikai, és kivitelezési információ a birtokodban van, akkor kérj árajánlatot a megoldandó feladat elvégzésére.

Konzultalni-szeretnek.jpg

Konzultációt szeretnék

Ha nem vagy még mindenben teljesen biztos, egyeztessünk egy konzultációt, ahol pontosítjuk a kivitelezési feladat pontos részleteit, technikai információit.