Deceuninck cég története

deceuninck logo

Deceuninck (így ejtik: "dekőnig")

A céget 1937-ben alapították Belgiumban, és eredetileg műanyagból készült pamutgyapot tartókat gyártottak. Azonban az évek során a cég folyamatosan fejlődött és bővült, és az 1960-as években kezdett bele a műanyag profilok gyártásába.

Az 1970-es években a Deceuninck cég már nagy mennyiségben gyártotta a műanyag profilokat, amelyeket elsősorban az építőiparban alkalmaztak. Az 1980-as években a cég már a műanyag nyílászárók tervezésére és gyártására specializálódott.

A 1990-es években a Deceuninck cég megkezdte nemzetközi terjeszkedését, és új gyártóüzemeket nyitott Belgiumban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és más országokban is.

Az 2000-es években a Deceuninck cég tovább bővítette termékkínálatát, és új energiatakarékos megoldásokat és környezetbarát technológiákat vezetett be. A cég többek között fejlesztett egy innovatív, háromkamrás nyílászáró profilt, amely nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

A Deceuninck cég ma már világszerte ismert és elismert a műanyag nyílászárók tervezése és gyártása terén és több mint 90 országban értékesíti termékeit.. A cég folyamatosan fejleszti és bővíti termékkínálatát, hogy megfeleljen az újabb technológiai és környezetvédelmi elvárásoknak. A Deceuninck cég termékei nagyon népszerűek az építőiparban és az épülettervezők körében, mivel azok magas minőségűek, tartósak, energiatakarékosak és környezetbarátak.
A cég célja, hogy megoldásokat kínáljon a fenntartható építkezési kihívásokra, és hogy elkötelezett legyen a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés iránt.

A cég jelenleg több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat és 35 országban van jelen világszerte.

A Deceuninck éves árbevétele több mint 600 millió euró, ami azt mutatja, hogy a cég nagyon sikeres és jelentős piaci részesedéssel rendelkezik.

A Deceuninck profilokat számos országban értékesítik, beleértve Európát, Ázsiát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Afrikát is.

A Deceuninck egyike az európai PVC profilgyártók vezetőinek, és számos más ablakprofil márkával versenyez a piacon.

Néhány olyan neves konkurens cég, amelyek kisebbek náluk:
Schüco
Veka
Rehau
Aluplast
Gealan
Salamander
Profine (Kömmerling, Trocal, KBE)

 
 

Küldetésünk

Küldetésünk a meleg, kényelmes otthonok kivitelezése, kizárni a zajt, a hideget, a rovarokat, a betolakodókat.

Ablak Birodalom Kft. © – Adatvédelmi tájékoztató