A szobák, és belső terek hangulatának fontos eleme a beltéri ajtó. Fontos ezért egy esztétikus, dizájnos megjelenés, amely összhangban van a belső térrel. Ebben segít a széles szín és kollekció választék.

A különböző behatásoknak is ellen kell állnia az ajtónak. Annak ellenére, hogy beltéri ajtó, ki vannak téve a horzsolásnak, párának, napfénynek, és a tisztítószereknek. Az általunk kínált beltéri ajtó minden követelménynek megfelelnek.

Beltéri ajtó választékunkban megtalálja az egyszerűbbtől, a természetes furnér felületű ajtókon keresztül a csuklós, tolóajtós szerkezetek is. Kínálatunkban talál még különböző kilincseket, zár lehetőségeket is. Ezekről helyszíni felmérés során, vagy a lap alján található katalógusból tudd tájékozódni.

Termékünk készülhet stabilizáló papírrácsbetétre, vagy rétegelt lemezből készült kerettel erősített furatolt faforgácslemezből, borítás HDF lemezzel történik. A természetes furnér felülettel rendelkező beltéri ajtó esetében a furatolt faforgács mellett, lehet MDF-ből, a keret készühet enyvezett fenyőből, az szerkezetre kerül rá két oldaról a magas minőségű természetes furnér, mely matt lakkal be van vonva.

Porta Katalógus
5 éves garancia program szabályai