[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]A szobák, és belső terek hangulatának fontos eleme a beltéri ajtó. Fontos ezért egy esztétikus, dizájnos megjelenés, amely összhangban van a belső térrel. Ebben segít a széles szín és kollekció választék.

A különböző behatásoknak is ellen kell állnia az ajtónak. Annak ellenére, hogy beltéri ajtó, ki vannak téve a horzsolásnak, párának, napfénynek, és a tisztítószereknek. Az általunk kínált beltéri ajtó minden követelménynek megfelelnek.

Beltéri ajtó választékunkban megtalálja az egyszerűbbtől, a természetes furnér felületű ajtókon keresztül a csuklós, tolóajtós szerkezetek is. Kínálatunkban talál még különböző kilincseket, zár lehetőségeket is. Ezekről helyszíni felmérés során, vagy a lap alján található katalógusból tudd tájékozódni.

Termékünk készülhet stabilizáló papírrácsbetétre, vagy rétegelt lemezből készült kerettel erősített furatolt faforgácslemezből, borítás HDF lemezzel történik. A természetes furnér felülettel rendelkező beltéri ajtó esetében a furatolt faforgács mellett, lehet MDF-ből, a keret készühet enyvezett fenyőből, az szerkezetre kerül rá két oldaról a magas minőségű természetes furnér, mely matt lakkal be van vonva.

Porta Katalógus
5 éves garancia program szabályai[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]