Toló erkélyajtók

A hatékony helytakarékosság jegyében

Működési elve

Ideális megoldás lehet, teraszok, erkélyek, télikertek esetében. Az ajtó két részből áll, egy fix elemből, valamint egy tolható részből, ahol a a ki illetve a bejárás lehetséges.

Bezárt állapotban a nyitható rész teljes egészében a fix üvegfal síkjában helyezkedik el, ezzel is helyet spórolva. A nyíló szárny a kilincs elfordításával kiemelkedik ebből a síkból és a felszerelt sínrendszeren keresztül a fix szárny elé tolható. Ezen kívül pedig a legtöbb esetben a mozgó szárny bukó funkcióval is rendelkezik.

Beltéri ajtók

A belső védelem eléréséért

Miért fontosak a beltéri ajtók?

A műanyag beltéri ajtók töbféle kiviteélben is készülhetnek: lehetnek üveggel ellátva, panel betétes változatban, klasszikus, modern, vagy épp minimalista stílusban is. A különböző gyártási technológiának köszönhetően számtalan variációs lehetőséget biztosítanak a panelek, amivel teljesen egyedivé varázsolható otthona beltereinek bejáratai.

Redőnyök

Hatékony külső árnyékolástechnikai megoldás

A redőnyök a legkeresettebb és legelterjedtebb külső árnyékolástechnikai eszköz. Mindamellett, hogy kiváló árnyékolók, védenek a hideg, a hőség, a zaj, a szél, az eső és a kíváncsi tekintetek ellen is, valamint tovább növelik otthonod biztonságát.

A redőnyök sokféle műszaki tartalommal rendelhetők a vásárlói igényeknek megfelelően és így más minőséget és árkategóriát képeznek. Három fő típust különböztetünk meg: felsőtokos, külső tokos, és a külső tokos vakolható redőnyrendszereket, de ezeken belül is többféle megoldási variáció lehetséges.

Mikor javasolt a redőnyök alkalmazása?

Elsősorban meglévő nyílászárók korszerűsítésére, hatékonyabbá tételéhez javasoljuk, de újépítésű házaknál is kiváló megoldás lehet az árnyékolás kérdéskörére.

Szúnyoghálók

Védelem szúnyogok, egyéb rovarok ellen

Leírás, részletes kifejtés

A nyílászárók hasznos és kedvelt kiegészítő eleme a rovarháló, így az ablakszárny nyugodtan nyitva maradhat, a legyek, szúnyogok és egyéb rovarok nem jutnak be a lakásba.

Az egyik legegyszerűbb rovarok elleni megoldás a fix keretes szúnyogháló, mely télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. Alkalmazása: a műanyag profillal készülő legfőképpen kis felületeknél alkalmazandó maximum 90×90 cm-ig, de nagyobb felületre is legyártható erősített alumínium profilból 180×180 cm-ig. Amennyiben nincs rá szükség, percek alatt eltávolítható.

A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. Ezen kívül többféle szúnyoghálós megoldást is megkülönböztetünk:

  • MOBIL (rolós/rugós)
  • REDŐNYBE INTEGRÁLT
  • TOLÓPANELES
  • ZSANÉROS (nyíló)
  • PLISZÉ (harmónika)

Szalagfüggönyök

Elegáns és hatékony árnyékolástechnikai megoldás

Leírás, részletes kifejtés

A szalagfüggönyt elsősorban árnyékolásra használják, de elmondható róla, hogy igen tetszetős kivitelű, mely azon kívül, hogy megakadályozza a fény beáramlását, még fel is öltözteti azt a helységet, ahová felszerelték. Szinte minden környezetben megállja a helyét változatos megjelenésével, színeivel.

A szalagfüggöny térelválasztóként is funkcionálhat, sőt a belső tereket is feldobhatunk vele, vagy eltakarhatunk a kíváncsi tekintetek elől. Felszerelése egyszerű, nem igényel különösebb szakmai ismereteket olyan egyén számára, aki ismeri a kézi szerszámokat és használt már fúrót, csavarhúzót vagy más különböző szerszámot. Ezeket az árnyékolókat előszeretettel kérik intézményekbe, irodákba, kórházakba vagy iskolákba, de nagyon népszerűek a lakásokban, családi házakban egyaránt. Nyaralókba, télikertekbe is előszeretettel ajánljuk, hiszen könnyen kezelhető, megfelelően árnyékol, kellemessé teszi a környezetet és szennytaszító tulajdonsága révén még a tisztításával sem kell bajlódnunk.

Zsalúziák

A kültéri árnyékolók leghatékonyabb megoldása

Leírás, részletes kifejtés

A zsaluzia egy lamellákból álló kültéri árnyékoló, mely tökéletesen illeszkedik a modern építészeti stílushoz. Az UV stabil lamella alumíniumból készül, így tökéletesen ellenáll a külső időjárási körülményeknek. A lamellák a nyílászáró felső részén elhelyezett tokba begyűjthetők, leeresztett állapotban pedig a dőlésszögük együtt állíthatók, így rendkívül finom fényerő szabályozást tesznek lehetővé. Ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést biztosít.

A termék hosszú élettartamát és problémamentes működését a kiváló minőségű, kopásálló alkatrészek garantálják. A lamellák lakkozásának köszönhetően jól tűri az időjárás viszontagságait és tovább tartja meg eredeti színeit.

Garázskapuk

Hogy ne csak otthonunkat, hanem garázsunk tartalmát is a legnagyobb biztonságban tudhassuk.

Leírás, részletes kifejtés

A kapu minden garázs elengedhetetlen része. A megfelelő kapu kiválasztásán múlik majd később a helyiség kihasználhatósága. A kapuvásárlás évekre szóló befektetés, ezért érdemes alaposan megfontolni, hogy neked melyik típus a legmegfelelőbb. Abban az esetben, ha kevés hely áll rendelkezésre a garázs előtt, a billenőkapu a legjobb választás, annak a kinyitásához ugyanis nincs szükség nagy térre. Egy másik szempont, hogy a garázson belül van-e elegendő hely a sínek felszereléséhez. Egyes épületszerkezetek nem teszik ezt lehetővé, ezekben az esetekben a billenőkaput nem lehet felszerelni. Ilyenkor érdemes fontolóra venni a kétszárnyú kaput, amely kifelé nyitható.

Szolgáltatások

Például házhozszállítás, de minden olyan tevékenység, ami segíti a nyílászárók helyére kerülését a házon belül

Leírás, részletes kifejtés

Cégünk legnagyobb részt Baranya, Tolna és Somogy megyékben tevékenykedik. Nem csak nyílászárók és egyéb termékek kereskedelmével foglalkozunk, hanem gyártunk és beszereléseket is végzünk.

Tanácsadás

Vannak még olyan kérdések, amikben nem vagy biztos? Keress minket bizalommal és segítünk.

Felmérés

Ha még csak a folyamatok elején jársz, kérj díjmentes felmérést, amit tapasztalt kollégánk fog elvégezni neked.

Kiszállítás

Rendeld meg nálunk a megfelelő termékeket, és hagyd hogy mi vigyük ki neked házhoz.

Beépítés

Csapatunk kérésedre szívesen beépíti a kiszállított termékeket, ráadásul munkánkra még garanciát is vállalunk.

Karbantartás, garanciális munkák

A beépítést követően is vállalunk karbantartást, garanciális munkálatok elvégzését.

Mi a következő lépés, hogyan kezdjünk neki?

Két opciót is felkínálunk!

Online-ajanlatkeres.jpg

Árajánlatkérés

Ha úgy érzed minden fontos technikai, és kivitelezési információ a birtokodban van, akkor kérj árajánlatot a megoldandó feladat elvégzésére.

Konzultalni-szeretnek.jpg

Konzultációt szeretnék

Ha nem vagy még mindenben teljesen biztos, egyeztessünk egy konzultációt, ahol pontosítjuk a kivitelezési feladat pontos részleteit, technikai információit.