Mert mi mindig többet adunk!

Az Ablak Birodalom ügyfele vagy? 🤝👥

Gratulálunk, jár neked a taps. 👏

Ki minket választ, már siker, 🎯

Velünk mindenki sokszorosan nyer. 🏅🏆🏅

Számos partner kedvezményt ad, 📉

Neked, ha már ügyfelünk vagy. 👥

Nincs más dolgod, mint elmenni, 🚶‍♂️💨

Partnerünket felkeresni, 🗺️🧭

Ott kedvedre vásárolni. 🛍️

Az Ablak Birodalmas PPP kártyát felmutatni, 💳

Ezzel azt igazolni, ✔️

Jogosult vagy a kedvezményt megkapni 🏷️🎁

Ilyen kártyát te is szeretnél? ✨

Nálunk legalább százezret elköltöttél? 💵

Akkor a lenti igénylés gombra klikkelj, 🖱️

Plasztik partnerkedvezmény kártyát így igényelj: 💳

 
Premium Partner Plastic Kártya
Premium Partner Plastic Kártya B

Prémium partnereink elkötelezettek amellett, hogy kiváló termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek, ugyanúgy, ahogy az Ablak Birodalom csapata is teszi. Partnereink különleges kedvezményekkel járulnak hozzá ügyfeleink elégedettségéhez, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű minőséget és megbízhatóságot.

Fonte Otthon Centrum

A FONTE Otthon egy magyarországi cég, amely széleskörű építőipari termékeket és szolgáltatásokat kínál. Kínálatukban megtalálhatók a csempék, padlólapok, laminált padlók, parketták, építőanyagok, fürdőszobai berendezések, wellness termékek, burkolási segédanyagok és napelemek. A cég több telephellyel rendelkezik, köztük Pécsen, Füreden, Keszthelyen, Inotán, Marcaliban és Nagyatádon. A FONTE Otthon célja, hogy teljeskörű megoldásokat nyújtson az építkezőknek és felújítóknak, beleértve a 3D látványtervezést is, hogy a vásárlók álmaik otthonát valósíthassák meg. További információért látogasson el weboldalukra.

Elérhető kedvezmények Ablak Birodalom PPP kártyával:

-10% a hidegburkolatokra

-10% a Wellis termékekre

-10% a Mapei termékekre

-10% a Schuller termekekre

-5% a furdoszobai berendezesekre

A kedvezmények más akciókkal nem összevonhatók.

Webépker

A Webépker Kft. több mint két évtizede szolgálja ki az építkezőket és felújítókat Dombóváron, Kaposváron és Siklóson. A cég széles termékkínálatában megtalálhatóak építőanyagok, hidegburkolatok, csempék, járólapok, szigetelőanyagok, falazóelemek és sok más építőipari termék. Emellett szolgáltatásaik közé tartozik a látványtervezés, anyagszükséglet számítás, felelős műszaki vezetés, garancia biztosítása és házhoz szállítás is. További információért látogasson el a Webépker weboldalára.

Anda

Az Anda Festékáruház Magyarország legnagyobb festékkészletével rendelkező vállalata, amely széleskörű festék- és bevonatkínálatot nyújt lakossági és ipari felhasználásra egyaránt. Termékeik között megtalálhatók falfestékek, zománcfestékek, lazúrok, alapozók, színezők, valamint speciális festékek és bevonatok. Emellett barkács- és építési anyagok, ragasztók, tömítők, szerszámok, munkaruházat és háztartási termékek is szerepelnek kínálatukban. Az Anda Festékáruház célja, hogy magas minőségű termékekkel és szakszerű tanácsadással segítse vásárlóit a festési és felújítási munkák során. További információkért látogasson el a weboldalukra.

Rotovill

A Rotovill Zrt. több mint 25 éve foglalkozik háztartási gépek, klímák és hűtéstechnikai berendezések alkatrészeinek nagykereskedelmével. Termékkínálatukban megtalálhatók a mosógép, porszívó, kisgép és nagygép alkatrészek, valamint klímatechnikai és hűtéstechnikai eszközök, és villamossági termékek is. A cég fő célja, hogy megbízható minőségű alkatrészeket biztosítson ügyfelei számára, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználásról. Széles választékuk és szakértői csapatuk révén segítenek ügyfeleiknek a megfelelő termékek kiválasztásában és beszerzésében. További információkért látogasson el a Rotovill weboldalára.

Prowex

A Prowex Kft. klíma- és hűtéstechnikai megoldásokat kínál lakossági és ipari ügyfelek számára Magyarországon és Ausztriában is. Szolgáltatásaik közé tartozik a klímaberendezések, hőszivattyúk telepítése, karbantartása és javítása, valamint kereskedelmi hűtőpultok telepítése és hűtőkamrák tervezése és kivitelezése. A cég nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a megbízhatóságra, szakértői csapatuk gyors és hatékony megoldásokat nyújt ügyfeleik számára. További információkért látogasson el a Prowex weboldalára.

Elérhető kedvezmények Ablak Birodalom PPP kártyával:

15% kedvezmény a klímák és hőszivattyúk telepítési díjaiból

Rovitex

A Rovitex Homedeco Group Magyarország piacvezető lakástextil gyártó és forgalmazó vállalata, amely több mint 25 éve szolgálja ki ügyfeleit. Teljesen magyar magántulajdonban lévő cégként működnek, rugalmasságot és stabilitást nyújtva a piacon. Kínálatukban megtalálhatóak lakás-, hotel- és intézményi textíliák, amelyek minőségükkel és innovációjukkal tűnnek ki. A Rovitex nemcsak Magyarországon, hanem Európa további hat országában is jelen van, erős pozíciót kialakítva. Elkötelezett csapatuk minden nap azon dolgozik, hogy az ügyfelek igényeit meghaladja, és a legjobb minőségű termékeket kínálja. További részletekért látogasson el a Rovitex weboldalára.

Kasza és Társa Kft

A Kasza és Társa Kft. ipari szerelvények, épületgépészeti termékek forgalmazására szakosodott. Termékkínálatukban megtalálhatók: csaptelep, zuhanyszett, vízszűrő, akrilkád, lefolyóvezeték, flexibilis cső, wc tartály, wc ülőke, mosogató tálca, ventillátor, szifon, sarokszelep, radiátorszelep, iszapleválasztó, zuhanyfolyóka, szivattyú, biztonsági szelep, tágulási tartály, duguláselhárító, gumimandzsetta, osztógyűjtő, légtelenítő, golyóscsap, vízóra, zuhanykabin, aknafedlap, henco cső, tömítés, fúrószár, vágókorong, kesztyű, szilikon, purhab.

 A cég három telephellyel rendelkezik, Pécsen, Komlón és Zalaegerszegen. Céljuk, hogy magas minőségű termékeket és megbízható szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleik számára. További információkért látogasson el weboldalukra.

Elérhető kedvezmények Ablak Birodalom PPP kártyával:

Minden termékre 15%

 

A HidroPipe Kft. vezető szereplő a magyarországi mélyépítési és épületgépészeti piacon. Széles termékkínálatukban megtalálhatók a Grundfos szivattyúk, KPE csövek és idomok, valamint különféle tartályok és aknák. A cég nagy hangsúlyt fektet az ügyfélbarát szolgáltatásokra, beleértve az ingyenes szaktanácsadást és a gyors kiszállítást. Vásárlóik online rendelések esetén kedvezményeket vehetnek igénybe. További információkért látogasson el a HidroPipe weboldalára.

webs

A Webs Világítástechnikai Kft. több mint 25 éve foglalkozik lakossági és ipari világítással. Szolgáltatásaik közé tartozik a villanyszerelés és karbantartás, így segítve a megrendelők munkáját. Pécsi bemutatótermükben több mint 10 000 termék közül választhatnak az érdeklődők, akik számára szakképzett munkatársaik nyújtanak segítséget. A cég nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és az energiatakarékosságra, modern LED-technológiás fényforrásaikkal és fényszabályozási rendszereikkel csökkentve a szén-dioxid kibocsátást. További részletekért látogasson el a Webs Kft. weboldalára.

Elérhető kedvezmények Ablak Birodalom PPP kártyával:

Minden termékre 15%

Cégalkusz

A CégAlkusz Kft. biztosítási szakértői szolgáltatásokat kínál mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára. Illyés Tamás, a cég vezetője, több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a biztosítási piacon, és független tanácsadással segíti ügyfeleit a legjobb biztosítási megoldások megtalálásában. A szolgáltatások között megtalálható a gépjármű-, lakás-, személy-, ipari- és flotta biztosítás, valamint megtakarítási és nyugdíjbiztosítási termékek is. Az ügyfélközpontú megközelítésnek köszönhetően a CégAlkusz Kft. célja a hosszú távú, megbízható együttműködés. További információkért látogasson el a CégAlkusz weboldalára.

Pázsit Doktor

A Pázsit Doktor Magyarország egyik vezető gyepgondozási szolgáltatója, amely 20 éve foglalkozik gyepkultúrával. Szolgáltatásaik közé tartozik a gyepfelújítás, gyepgondozás, tápoldatozás, gyomirtás, gyepszellőztetés és különböző gyepbetegségek gyógyítása. A Pázsit Doktor csapata professzionális eszközökkel és tapasztalattal rendelkezik, hogy ügyfeleiknek a legszebb gyepet biztosítsák. Ezen kívül kertfenntartási és új kertépítési szolgáltatásokat is nyújtanak. További információkért látogasson el a Pázsit Doktor weboldalára.

Rotari

A Rotari Nyomdaipari Kft. teljeskörű nyomdai szolgáltatásokat nyújt Baranya megyében és országosan, sőt Európán belül is. A cég kínálata kiterjed szórólapokra, könyvekre, exkluzív kiadványokra, reklámtermékekre, öntapadós fóliákra, molinókra, roll-upokra, épülethálókra és zászlókra. Ezen felül gyors határidővel készítenek asztali, zseb, dátum és egyéb bélyegzőket, valamint kötészeti munkákat és egyedi ajándékokat, mint pólók, bögrék, puzzle-k. A Rotari Kft. a legmodernebb technológiákkal és szakértői csapattal áll ügyfelei rendelkezésére. További információkért látogasson el a Rotari weboldalára.

A Rafting Optika a baranyai régió egyik vezető optikai üzlete, amely a legmodernebb szemvizsgálati technológiákat és széleskörű termékkínálatot nyújt ügyfeleinek. Szolgáltatásaik között szerepel a computeres látásvizsgálat, kontaktlencse vizsgálat és betanítás, szemüveg készítés és javítás, valamint különféle szemészeti szűrések. Az üzleteikben több ezer szemüvegkeret, napszemüveg és prémium minőségű lencse közül választhatnak az érdeklődők. Az optika különösen nagy hangsúlyt fektet a személyre szabott tanácsadásra és az ügyfél elégedettségére. További információkért látogasson el a Rafting Optika weboldalára.

 
Pannon Borbolt

A Pannon Borbolt Magyarország egyik legnagyobb borwebáruháza és nagykereskedése, amely kiváló minőségű, vakteszteken értékelt borok széles választékát kínálja. Kínálatukban megtalálhatók a legjobb magyar és külföldi borok, különböző borvidékek és borászatok válogatott termékei. A vásárlók számos kategória közül választhatnak, beleértve a fehérborokat, vörösborokat, rozékat, pezsgőket és gyümölcsborokat. Emellett a Pannon Borbolt boros kiegészítőket és ajándékcsomagokat is kínál. Különleges akcióik és mennyiségi kedvezményeik révén mindenki megtalálhatja a számára tökéletes bort. További információkért látogasson el a Pannon Borbolt weboldalára.

 
 
Tapsi állateledel

A Tapsi Állateledel prémium minőségű állateledeleket kínál kutyák, macskák, és más kisállatok számára. Termékkínálatukban megtalálhatóak a hypoallergén kutyatápok, mint például a Spirit of Nature és az Alice Professional, valamint a Panzi FitActive és Turbó Dog szárazeledelek. A bolt GLS, Packeta csomagpontként is működik. Köthető náluk Alfa kisállat biztosítás is. A Tapsi állateledel Komlón található, hétfőtől szombatig várja kisállatbarát ügyfeleit. További információért látogasson el Facebook oldalukra.

Elérhető kedvezmények Ablak Birodalom PPP kártyával:

Minden termékre 15%