A házunk, lakásunk meghatározó eleme – és egyben legtöbbet használt nyílászárója – a bejárati ajtó. Emiatt az esztétikus megjelenés mellett kiemalten fontos  a bejárati ajtó minősége és biztonsági funkciói.

Bejárati ajtóinkra a stabilitás, a hosszú élettartam és a hosszú színtartósság jellemző. Az ajtók használt díszpaneleket ezek gyártására szakosodott 20 éves tapasztalattal rendelkező partner cégünktől szerezzük be. Csak szabványos, európai előírásoknak megfelelő alapanyagokat használunk a bejárati ajtók gyártás során. Termékünk magyar nyelvű tanúsítvánnyal is rendelkezik. Válasszon közel 1200 ajtópanelünk közül itt.

Az üveg betéttel is rendelkező ajtó panelek 4-4 mm-es edzett biztonsági üveggel (ESG) kerülnek gyártásra.

Bejárati ajtóinkat többféle profilból és egyedi méretekben gyártjuk a vevő igényének megfelelően.  választhatja a gyártást: (a profilokról bővebben rákattintva olvashat)

–          aluplast Ideal 4000

–          aluplast Ideal 7000

–          Schüco SI82

Díszpanelek:

A különböző műanyag, vagy alumínium betétek (panelek) a bejárati ajtó meghatározó részei, mivel  legnagyobb felületben ezek látszanak. Nyugat európai alap- és segédanyagokat használunk fel a gyártás során. A díszpanelek különböző hőszigetelési tulajdonsággal és vastagságban is elérhetőek, így könnyedén igazodnak az ajtó szerkezetéhez kiválasztott profilhoz. Rendelhetőek fa- és acélmerevítéssel is. Léteznek teljesen tömör és számtalan módon üvegezett panelek is. Az üveg felület tagoltsága és díszítése nagy mértékben befolyásolja egy épület hangulatát, arculatát. Közel 30 féle Renolit fóliás szín és fa mintázat közül választhat. Az alumínium panelek pedig bármilyen RAL színben kérhetőek. A díszüvegek alkalmazásával tovább növekszik a lehetőségek tárháza, és Ön kellemes színekkel, fényekkel újjá varázsolhatja a belső teret. Az ajtók körül elhelyezkedő különböző oldal- és felülvilágítókkal növelheti a beáramló fénymennyiséget. Ezek lehetővé teszik a nagyobb falnyílásokba történő bejárati ajtók beszerelését is. Az ajtókat igény szerint halszem optikás kukucskálóval, levélbedobóval, kopogtatóval is elkészítjük.

Biztonság:

Teljes mértékben betörésbiztos bejárati ajtó nem létezik. De számos olyan kiegészítő van, melyekkel az ajtók biztonságosabbá tehetők. Ezek nem feltétlenül olcsók, de kár is rajtuk spórolni. Egy jól megválasztott zárbetét is sokat segíthet a betörés elleni védelemben. Egy jól védő ajtó családjának is biztonságérzetet ad. A fokozott biztonság érdekében javasoljuk, hogy az ajtókat acélmerevítéssel, csapos zárral és biztonsági zárbetéttel, esetleg kiegészítő felső zárral rendeljék.