Rólunk

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam társaságunkat.

Az Ablak Birodalom Kft. székhelye Komló iparterületén, a Batthyány u. 2. alatt található. Bemutatótermünk Komló, Városház tér 5. címen látogatható. Cégcsoportunkban mintegy 70 alkalmazott dolgozik, akiknek legfőbb feladata a viszonteladók, nagykereskedők, kiskereskedők, építési vállalkozók, cégek, intézmények, lakossági vásárlók kiszolgálása, a termékek kiszállítása és beszerelése. Termékeink között megtalálhatók különböző típusú alumínium, fa és műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok, garázskapuk, és árnyékolástechnikai termékek, napellenzők, redőnyök, reluxák, roletták, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, zsaluziák, Somfy és Smart Home motorok és kiegészítők.Cégfilozófiánk

Elsődleges célunk, ügyfeleink igényeinek felmérése és azoknak a lehetőségekhez mérten maximális kielégítése. A rendelkezésünkre bocsátott információk alapján segítünk az ideális megoldások kiválasztásában, ismertetjük a különböző variációk előnyeit, hátrányait, ezzel is elősegítve a leginkább megfelelő termékek, szolgáltatások kiválasztását. Mert tudjuk, hogy cégünk jó hírének záloga az elégedett vásárló.

Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet és bizalom. Megrendelést követően 50 % előleget kérünk. Az elfogadott árajánlatban rögzített fennmaradó vételárat elegendő a munkák elvégzése után kifizetni.

Minden munkáról áfa-s számlát állítunk ki.

Az Ablak Birodalom Kft. a minőségi munkavégzést helyezi előtérbe  a mennyiségi munkavégzéssel szemben. Nem akarunk minden munkát mindenáron elvállalni, csak ha biztosak vagyunk abban, hogy azt teljes körűen, a megbeszéltek szerint el is tudjuk végezni.

Nem kínálunk hatalmas látszat árkedvezményeket, nem csinálunk időszakos akciókat. Nem hirdetünk újságban, televízióban, rádióban, szórólapon, nem házalunk. Ellenben mindig tisztességes áron korrekt munkát végzünk, ezért mára elértük, hogy a több ezer elégedett ügyfelünk továbbajánlásaiból és kapcsolataiból folyamatosan ellátnak minket munkával. Kedvezményeket elsősorban plusz szolgáltatásokkal igyekszünk biztosítani.

Minden esetben, amikor az ár csökkentése a minőség rovására történik, arról a vevőt tájékoztatjuk.

Szeretnénk, ha vásárlás előtt mindenki alaposan tudna tájékozódni arról, amibe a pénzét kívánja fektetni. Szeretnénk ha megismernék a lehetőségeket, melyik termék miben tér el a másiktól, milyen előnyöket és milyen hátrányokat biztosít, és ez neki mennyibe fog kerülni.

Ezért hoztuk létre weboldalunkat, melyet folyamatosan új információkkal töltünk fel.

Ezen kívül állunk ügyfeleink rendelkezésére személyesen, telefonon és emailben is. Az árajánlat készítésért, helyszíni felmérésért és szaktanácsadásért semmilyen költséget nem számítunk fel.

Minden munkánk egyedi árképzés alapján történik, melyet számos körülmény befolyásol, ezért pontos árajánlatot, csak ezek kellő ismeretében tudunk adni, általában 2-5 munkanapon belül.

Bízva a sikeres együttműködésben,

Üdvözlettel:

Pöppl Dávid

(ügyvezető)