SASAD RESORT HILL

1112 Budapest, Kőoltár u. 3. <Térkép>

A Sasad Resort Hill lakópark összes lakásában a homlokzati műanyag nyílászárókat, aereco légbevezetőket, belső könyöklőket, alumínium vakolható és látszó tokos, manuális és motoros redőnyöket, rovarhálókat az Ablak Birodalom munkatársai gyártották és szerelték be.

A Sasad Resort Hill lakóparkban elkészült lakások összesen 4 villaépületben találhatóak, melyek 3 szintesek. A lakások 28-118 négyzetméter alapterületűek, a földszinti lakásokhoz privát kertek tartoznak, melyek méretei 8-70 négyzetméter között változnak. Az épületek alatt mélygarázzsal, melyből lift visz fel a belső lépcsőházban.

A Sasad Resort Hill új építésű, modern otthonai a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány percre, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek ölelésében található, tágas telken kilátással a Budai-hegyekre. Friss levegő, parkosított udvar, megtestesült kertvárosi harmónia Budán a XI. kerületben.

A Sasad Resort Hill remek kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának több mint 8000 négyzetméteres, kizárólag a lakók által használható élményparkjában. Megtalálható benne sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek a kicsiknek és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark és még számos lehetőség várja az itt lakókat.

https://cordia.hu/lakoparkok/sasad-resort-hill/

SASAD RESORT SUN

1112 Budapest, Felsőhatár utca 2/b. <Térkép>

A Sasad Resort Sun lakópark 108 lakásában a homlokzati műanyag nyílászárókat, aereco légbevezetőket, könyöklőket, alumínium vakolható tokos manuális és motoros vezérlésű redőnyöket, rovarhálókat az Ablak Birodalom munkatársai készítették.

A Sasad Resort Sun lakóparkban elkészült lakások összesen 2 hatalmas 5 szintes épületben találhatóak. A lakások 32-105 négyzetméter alapterületűek, a földszinti lakásokhoz privát kertek tartoznak, melyek méretei 13-46 négyzetméter között változnak. Az épületek alatt mélygarázzsal.

https://cordia.hu/lakoparkok/sasad-resort-sun/

Madárhegy Terrace Residence 4

1112 Budapest, Medvetalp u. 7.  <Térkép>

Újbuda egyik legnépszerűbb negyedében a 11. kerületi Madárhegyen a Terrace Residence lakópark 2 épületének valamennyi lakásában a homlokzati műanyag nyílászárókat, aereco légbevezetőket, könyöklőket az Ablak Birodalom munkatársai készítették. A Terrace Residence 4. ütemének épületei az előző ütemekétől eltérően nem lépcsős teraszház kialakításúak: a legújabb ütemben modern, panorámás, tágas, napfényes teraszokkal kialakított otthonok épültek, az épületek legfelső emeletén penthouse lakásokkal, közvetlen lifttel elérhető teremgarázsokkal.

https://cordia.hu/lakoparkok/terrace-residence-4/

Thermal Zugló 3

1141 Budapest, Fischer István utca 119-121.  <Térkép>

Pesten a Thermal Zugló 3 lakópark 4 épületének valamennyi lakásában a vakolható alumínium, motoros és kézzel működtethető redőnyöket és szúnyoghálókat az Ablak Birodalom munkatársai készítették. A Thermal Zugló 3  Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében található, a Paskál Gyógy- és Strandfürdő mellett, ahol a lakók kiélvezhetik a nagyvárosi életmód minden előnyét némi zöldövezettel fűszerezve . Modern otthonok csendes, otthonos környezetben, nem messze a belvárostól!

https://cordia.hu/lakoparkok/thermal-zuglo-3/

NEKA – Nemzeti Kézilabda Akadémia lakófalu szállásépületek, kollégium, iroda és hotel

8630 Balatonboglár, Kodály Zoltán u. 12-13.  <Térkép>

A NEKA lakófalu szállásépületeinek, kollégium, iroda- és hotel épületeinek valamennyi homlokzati műanyag nyílászáróját, ajtókat, ablakokat, hozzájuk kapcsolódó könyöklőket, aereco légbevezetőket, tűz esetén a füstelvezető motoros nyitású RWA ablakokat, az étkezőben található emelőpaneles átadóablakokat, a szaunában található trópusi fa ablakokat, az összes ablakra a ráépített tokos vagy más néven belsőtokos redőnyöket alumínium lamellákkal, rovarhálóval, szúnyoghálóval az Ablak Birodalom munkatársai készítették.

A Balaton déli partján, Balatonbogláron, közvetlenül a víz partján épült ez az épület együttes, ahol a fiú és a leány kollégium külön-külön épületben található és 182 fő elhelyezésére szolgál. 

Épületenként 1 egyágyas, 5 kétágyas és 20 2×2 ágyas szoba található, melyekből a vendégszárnyak szobái akkor is igénybe vehetőek az itt edzőtáborozók számára, ha tart a tanév és a versenyszezon. A szünidőben a teljes kapacitás vendégek fogadására alkalmas.

https://neka.hu/a-epulet

 https://www.facebook.com/nekakademia/posts/2652411854783580

 

Agora Lakópark

7626 Pécs, Koller u. 7-9-11 <Térkép>

Az Agora Lakópark Pécs belvárosában található, több épületből álló társasház, korszerű technológiával, igényesen megépített lakásokkal.  A K és L épületen valamennyi homlokzati műanyag nyílászárót, ajtót, ablakot, aereco légbevezetőket, könyöklőket, alumínium vakolható tokos manuális és motoros vezérlésű redőnyöket, rovarhálókat, az M és N épületeken az alumínium redőnyöket és szúnyoghálókat az Ablak Birodalom munkatársai készítették.

https://agorapark.hu/

Szent István Hotel

8638 Balatonlelle, Szent István u. 6.  <Térkép>

A Szent István Hotel Balatonlelle szívében, pár száz méterre a főtértől található, 2013-ban teljes felújításra került, ekkor keresztelték át jelenlegi nevére, korábban Piros Hotel néven volt ismert. A felújítás során valamennnyi homlokzati műanyag nyílászárót, fix, nyíló, bukó, bukónyíló ablakokat, ajtókat, párkányokat, könyöklőket, geze ajtóbehúzókat és bowdenes távnyitókat, aereco légbevezetőket, kivehető kilincseket, zárható kilincseket, vezérkulcsos zárrendszert (a hagyományos kulcsokon kívül az igazgatónál lévő fő kulcs minden szoba ajtaját nyitja, egy másik vezér kulcs csak a lakószobákat a takarítók számára), szúnyoghálókat, és különböző árnyékolókat az Ablak Birodalom munkatársai készítették el.

http://www.piroshotel.hu/

 

Boglári Ifjúsági Szálló (Boglári Kollégium)

Néhány éve a Boglári Kollégium épülete is korszerűsítésen esett át, a felújítás során valamennnyi homlokzati műanyag nyílászárót, fix, nyíló, bukó, bukónyíló ablakokat, ajtókat, üvegfalat, párkányokat, könyöklőket, geze ajtóbehúzókat, aereco légbevezetőket az Ablak Birodalom munkatársai építették be.

http://www.boglarikollegium.hu/