[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.4.8″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” width=”80%” custom_padding=”0px|||||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.4.8″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″]

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00193

 A kedvezményezett neve: ABLAK BIRODALOM Korlátolt Felelősségű Társaság

 A projekt címe: „Rugalmas és családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése az Ablak Birodalom Kft-nél”

 A szerződött támogatás összege: 10 069 000 Ft

 A támogatás mértéke: 100%

 A projekt befejezési dátuma: 2018.05.31.

 A projekt tartalmának bemutatása:

 A szervezet jelenleg 16 fő munkavállalót foglalkoztat. Az átvilágítás során felmérésre került a vállalkozás szervezeti felépítése, az alkalmazott foglalkoztatási formák, az emberi erőforrás menedzsment és a munkaszervezés is. A projekt elsődleges céljai közé tartozik, hogy az átvilágítási jegyzőkönyvben felmért eredmények alapján olyan javaslatok kerüljenek kialakításra, amelyek növelik a rugalmas foglalkoztatási formák elterjedését a vállalkozásnál, úgy, hogy a vállalkozás hatékony működését elősegítse. A rugalmas foglalkoztatás mind a szervezeti mind pedig a munkáltatói és munkavállalói igényekkel összhangban van. Az Ablak Birodalom Kft. 16 dolgozójából 9 munkatárs munkakörének átszervezése valósul meg, akik közül 8 fő rugalmas munkarendben, 1 fő távmunka formájában fogja feladatait ellátni. Az átszervezési terv alapján az alábbi, rugalmas foglalkoztatást elősegítő szervezeti, személyügyi képzéseket illetve ehhez kapcsolódó tanácsadást kívánjuk megvalósítani:

 1.) Munkajogi és munkaügyi oktatás a vezetők és a munkatársak részére tanácsadás formájában.

 2.) Munkaügyi dokumentumok fejlesztéséhez kapcsolódó tanácsadás

 3.) Vezetői érzékenyítés a rugalmas rövid foglalkoztatási formák bevezetésének és fenntartásának elősegítésére. A helyettes/értékesítési vezető a „Az emberekkel való bánásmód elvei és gyakorlata” című 2 napos képzésen, műhelymunkán fog részt venni.

 4.) Belső kommunikáció, a munkavállalói elkötelezettség javítása, a hatékonyság, a hibamentes működés erősítése, így hosszú távon a munkahelyek fenntartása érdekében empátia-szimpátia, stressz-kezelés, viselkedésminta alapú kommunikáció, változásmenedzsment, belső ügyfél kommunikáció, konfliktuskezelés képzéseken vesznek részt az átszervezésre kerülő munkakörben dolgozó munkavállalóink. A távmunka rugalmas foglalkoztatási forma munkavégzéséhez szükséges tárgyi eszközök kerülnek beszerzésre.

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]